Op het eerste gezicht lijkt de HDMI-adapter op elke andere HDMI-adapter op de markt. Het is een enkele HDMI-kabel met een enkele USB-kabel loopt in een pc. Maar in werkelijkheid, hdmi-adapter heeft een heleboel speciale functies niet gevonden op een ander product.

Om je hdmi-adapter te testen, gaan we beginnen met een USB-adapter die al op je computer was aangesloten. Als je hdmi-adapter nog niet is aangesloten, sluit je je USB-adapter gewoon aan op een pc en sluit je deze aan. Je moet dan een pop-up vragen of u wilt uw HDMI-adapter te testen. Hier is een voorbeeldbericht: U controleren of uw HDMI-adapter werkt door op de connect-knop te klikken. Het bericht moet iets zeggen als: HDMI-adapter met succes gedetecteerd. Uw verbinding is tot stand gekomen en u nu beginnen met het afspelen van een video. Houd er rekening mee dat dit bericht niet altijd op het scherm verschijnt, het kan gewoon zeggen: "Verbinding met succes tot stand gebracht, start het apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw".

Dankzij ons testlaboratorium beschikken we nu over de nodige ervaring en kennis om een breed scala aan hdmi-adapters en testapparatuur aan onze klanten aan te bieden.

Informatie

Olivia was de eerste persoon om te ontdekken dat veel moderne televisies hebben een harde tijd decoderen DVI en HDMI-signalen. Ze begon al snel de zaak te onderzoeken, en vond dat veel mensen niet hebben gezien de voordelen die deze technologie zou kunnen brengen aan hun kijkervaring. Ze ontwikkelde het ontwerp van deze adapter en heeft het naar een hoger niveau getild door onze klanten de laagst mogelijke prijs op de markt aan te bieden.

Waarom deze adapter kopen?

Als u eigenaar bent van een televisie met een DVI of HDMI-poort dan moet u zich ervan bewust dat de DVI en HDMI-signalen niet altijd dezelfde kwaliteit hebben. Soms is er een kleine daling van de resolutie en het beeld kan er wazig uitzien, of zelfs uitgewassen, afhankelijk van de bron.

De enige regel van onze regels is dat we open staan voor suggesties over wat te doen. Dus laat ons weten wat je denkt van de badge, en laat het ons weten als we je favoriet gemist.

U de details van onze beste 10 producten hier zien. Je ons ook bezoeken op Facebook voor meer informatie of contact met ons opnemen via e-mail op [email protected]. In het geval u onze oorspronkelijke aankondiging gemist, hebben we een nieuw gedeelte van deze blog over hdmi-adapter en hebben ook een nieuwe blogpost over hoe je een HDMI-adapter te kiezen. Dank aan allen die hebben bijgedragen aan deze blog, vooral de geweldige ontwikkelaars die ons geholpen met het ontwerp en het testen. Blijf terugkomen en bezoek ons snel! Dit bericht maakt deel uit van onze wekelijkse blogserie. Wij zijn op zoek naar medewerkers en hulp van over de hele wereld! Als u een IT- of softwareontwikkelaar bent, willen we dat u uw kennis in onze community deelt.